Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvekan-haiku


Risken är väl den

att vägarna tagit slut

innan jag gått klart




Bunden vers (Haiku) av Majka
Läst 629 gånger
Utvald text
Publicerad 2005-10-30 13:26



Bookmark and Share


    Daniel Sund
Just "vägen" är ju ett så väl använt uttryck inom asiatisk kultur, därför gillar jag hur du så kallt trotsar det hela med en enkel fråga: "tänk om...?"

Strålande!
2005-11-01

    ej medlem längre
Spännande haiku!
(Fast inledningnsraden är distanserande, opersonlig.)
Det händer något med världen... inom två rader!
Grattis!
2005-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Majka