Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En haiku som kom till då jag kom på att allt känns bra.


Inredning pågår

Du satte dig ner

blev en del av min soffa.


Det blev jättesnyggt




Bunden vers (Haiku) av Majka
Läst 326 gånger
Publicerad 2005-10-30 14:59



Bookmark and Share


    Florence
Den var rolig! Tack för ett gott skratt!
2005-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Majka