Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå i höst

Hon går som hon gör
mitt på hypotenusan
och hon spritter till
mitt i steget

för det är just så det känns

just så som hon gör
när hon går.

Skräpet har blivit till vallar i kanterna
Ibland så flyttar det runt.

Asfalten har torrfläckar.
Det är just så som det är.




Fri vers av Majka
Läst 264 gånger
Publicerad 2005-10-20 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Majka