Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Loj explosion


Jag är på en tripp
och skulle behöva någon Gud
att tacka

Allt i mig står så stort
att gränserna
av mig
bågnar.

I min kropp ryms allt

Så mycket i mig att
jag UTMÄRKER MIG

utan att jag ens bryr mig om det.




Fri vers av Majka
Läst 334 gånger
Publicerad 2005-11-20 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Majka