Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ren och pur är den enda sanna naturkraften mellan två människor


Älskade vän

Dina
ögon gnistrar
som ett par kristaller

i ditt ansikte
som blänker
av kärlek

munnen formas
rund
och nätt
dina läppar blänker
av åtro

i ditt ansikte
som längtar
efter kärleken

jag är din nu
bara din
ingen annans

händerna möts som
två förälskade
skepp i oceanien

det speglas av lycka
jag ser det
i ditt ansikte




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-14 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman