Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortvända blickars tankeled

 

I min värld är jag trogen valkiga händers givmildhet

Frihetsskogen funnen fränders frusna främlingsmek

Din värld full av huggskott, burdusa män med taktlöshet

Bristande behov, bränner blivande bok, barnalek

 

I min värld ser jag dig

Men vänder mig om

Din värld du ser mig

Önskar att jag kom

 

I vår värld tvingas vi bort från varandra

Men låt din och min tanke vara med

För vi har inga andra att klandra

Bortvända blickars tankeled

 

Detta är mitt avsked

Till dig!

 




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 381 gånger
Publicerad 2005-10-19 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön