Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka på ruta ett.

Jag visste det
Så fort lyckan kommer så försvinner den igen
Borde jag skratta eller gråta?

-Vad va det jag sa?
Trodde att jag var imun mot dessa misstag nu
Men nej, nu var jag här igen.
Samma ruta
som jag var för ett år sedan

Tillbaks till ruta ett
Samma rutiner
samma Emma

Börjar tröttna på att sakna någon.
Att magen knyts ihop till en boll och man vill bara skrika ut
- SNÄLLA, KOM TILLBAKA!!!!!
Jag skulle böna och be
Be på mina bara knän
Bara du såg mig igen
Bara du kysste mig igen
med de mjukaste läpparna jag någonsin smakat
Bara du höll om mig igen.

Snälla, gör mig synlig igen
Fyll tomheten inom mig




Fri vers av millionflame
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-15 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

millionflame
millionflame