Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilar

Och jag tror att det var någonstans
Mellan lakanen
Som mitt hjärta började slå extra slag för dig.

Och jag tror att det var någonstans
På berget mellan kyssarna
Som jag förstod att
Dina blåa ögon kommer rasera
Hela min värld

Din blick
Din vackra blick
Kommer jag alltid bevara
Jag är tacksam för varenda sekund
Som jag fick spendera med dig
Även om det var dom sista sekunderna
Som jag någonsin såg dig




Fri vers av millionflame
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-14 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

millionflame
millionflame