Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt påminner om dig.

Det bästa jag vet är att se ditt leende.
Du kan skina upp ett helt rum genom att skratta.
Livet har inga motgångar så länge du finns vid min sida.
Du kväver min gråt och fyller mig av lycka.
Du är mitt allt och jag älskar dig, det hoppas jag att du vet.

Även om du inte finns här vid min sida längre så ska du vet att du har den största delen av mitt hjärta.
Även om en ny tjej klär din själ nu, så ska du veta att jag aldrig kommer släppa taget om dig.
Du var min största och stormigaste kärlek någonsin och aldrig att jag kommer träffa någon som du.

Allt jag ser påminner om dig.
Varje gång jag får ett sms eller någon ringer så hoppas jag att det är du.
Varje gång jag blundar ser jag den där bilden av dig..
"När du sitter där med min keps bakofram, ler sådär busigt.."
Varje gång jag hör någon av de låtar som vi brukade lyssna på tillsammans får jag en nonstalgi-kick. Ett slags sammabrott och magen knyts ihop.

Du fattar nog inte att jag saknar dig varje dag.
Och jag fattar inte varför du lämnade mig.




Fri vers av millionflame
Läst 489 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-15 18:10



Bookmark and Share


  rajaynaya
fint !
2010-03-27

  Katinka VIP
Fint och följsamt skrivet. Kan relatera. De 2 sista raderna säger allt, blir en bra effekt på slutet.
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

millionflame
millionflame