Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Let's go to the zoo eller till världen utanför citykomplexets betongbunkrar,på vinst och förlust


That's life

I Säffle tankade jag max
fikade en Glenn utan filter

skrapade bort landsorts dilemman
och kodyngan från bootsen
för att fylla på med cityidealet a'la töm och glöm

för att sedan styra kosan
mot fan vet vart vad
ingenting är enklare än själva målet
så länge avståndet inte märks på kartan

en påse Ahlgrens bilar
en fjollig Norrlands guld utan fjong
så kunde man knappast bli mycket lackare än man var

allt medan solens skarpa knivar
träffade mina svindyra Ray ban brillor
men klockrent totalt sett trivdes jag

som självaste silverfisken i vasken
som en äckel päckel brut
under en blöjraggares håriga svettiga armhåla

en förvirrad albino älg skiter fullständigt
i mina funderingar
kring livets vara eller icke
samtidigt som radion toklirade
" sånt är livet, så mycket falskhet bor det här "




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-15 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman