Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt tomma galleri

Jag ska spara våra brev
på en vind nånstans -
hur vi bar på någon dröm
om det liv vi aldrig fann.
Jag ska minnas hur jag sjöng
genom dig i varje sång.
Jag ska minnas allt för väl
vårt farväl på en perrong.

Du ska alltid måla mig
som en suddig bild,
sedd ur någon penselspets,
den som alltid vandrar vill.
Vi är strängarna som brast
och dess spröda melodi.
Vi är båda skuggor nu
i vårt tomma galleri.




Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 557 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-11-15 20:26



Bookmark and Share


  klantfia
vackert skrivet det berör!
2009-11-16

  Bibbi VIP
Själv försöker jag att "förgäta det bakomliggande" och förvänta mig något nytt och bättre i stället för att fastna i tomheten.

Beskrivningen på tillståndet är helt suveränt.

Applåd!
2009-11-16

  walborg
Visst kan kärlek dö - men tomhet??? Måste det bli tomt?
VAckert skrivet!!!
2009-11-15

    Bodil Sandberg
Ett mycket mycket vackert vemod i detta!!!och som alltid med enastående flyt och stor känsla!!!varm applåd
2009-11-15

  aol
såsann vemodig fin poesi som berörde mig så tack erik
2009-11-15

  Danic
Vacker
2009-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L