Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


I november ser jag tillbaks på Italien

faller för en resistens
vi var aldrig oskiljaktiga
blad av ödmjukhet
stympade drömmar
överlagrade taktslag
det hände aldrig mig


/////////////////////////////////////////////////////////


du kanske tror att du vet vad som är viktigt
du kanske vet vad som är viktigt för dig
värt att veta;
hur många kyssar jag har fått
i mitt liv

det är noter skrivna över din hals
du ler
eftersom du är frisk
det envisa i din blick försvinner

sommaren sjunker redan bort bakom ditt ansikte

det var en skugga av löv längs halsen

solskivan
den täta dimman

skillnaden mellan förståelsen




/////////////////////////////////////////////////////////

utskrifter
i minnet lagras det

brännskador


undgå tanken att både blick och mitt innanmäte söker
sover på hotell
jag opererar dig
väntar på att det ska börja någon gång
akustiken
om det här inte var persiska tårar

du som är törstig
du som längtar efter en
kärlek så renad
efter snäckdjur och hur
ficklampor och trasiga paraplyer ska komma att
sammanföra oss



////////////////////////////////////////////////

jag tittade på kläder och mina händer var där
jag känner mig het
lava från en vulkan
vänd huvudet mot sanningen
mellan fingrarna
levande attityd läpparna till ett halvt leende
gift för mina nerver
men det är hans musik
som jag studsa på hans huvud
medan jag är..

jag har bitit mina läppar utan att be om tillstånd
jag kommer att tala till ditt hjärta viska ljuva
rysningar längs din ryggrad


//////////////////////////////////////

du var ingenting jag valde
det är helt omotiverat att du står här
jag är så trött på att sova på din hud
du känner inte till din plats
vi spenderade smärtan till havs
upprörd
tappar bort mig
väntar på att han ska öpnna dörren
den monotona tystnanden
morgonflyg
döva ert samvete med
att jag kommer att sjunka
kanske en dag bara försvinner
med trasiga nerver
ruttna
i slutet av korridoren
du kan aldrig lämna
bara vara onödigt vacker som jag var




Fri vers av sotlugg
Läst 436 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-15 22:10



Bookmark and Share


  Cosmogirl
"det var en skugga av löv längs halsen",

"du var ingenting jag valde
det är helt omotiverat att du står här
jag är så trött på att sova på din hud",

jag faller in i de här orden
du skriver så som jag önskar att jag kunde; ingen annan kan någonsin förstå
och det skapar bilder och egna känslor och ptja, jag blir inspirerad, vill stanna uppe hela natten och skriva tills allt är ute i det öppna, naket, avklätt. eller bara synligt.

tack för att du skriver så här bra. du är ett riktigt geni med orden!
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

sotlugg
sotlugg