Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är silkestyg över min hud

Skär upp silket, skälvande,

vi behöver isbedömning och
tätt liggande sprickor

jag är ljusskygg / vattna försiktigt

sträck ut den krampande muskeln

för att komma till kärnan

behöver du klä av mig




Fri vers av sotlugg
Läst 370 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-14 18:19



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Ömsint vackert.
2018-05-16
  > Nästa text
< Föregående

sotlugg
sotlugg