Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rev, ditt första

än en sjundedag


microsignal
än en
microsignal




not enough

väger jämt

ändå




Fri vers av AektaBlond
Läst 491 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-16 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond