Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oceanisk kärleksförklaring




havslik,
kärleksvågor
syret blandas lätt, rullar samman


den första,
den sjunde,
den nionde vågen
bränningarna mot klipporna, karga


ändock saltet
ligger kvar som kristaller,
vid ebb

sköljs över,
vid flod











Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-16 10:39



Bookmark and Share


  peter markurth
mkt fin, söt
2009-11-16

    ej medlem längre
bra skrivet ! :)
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP