Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eld




jag är eld, inuti,
brinner
passionerat, glöder
längst

genom vatten
kokar upp, svalnar,
svalkar, mitt ego
raseras,
mönster


virvlar du syre i mig,
het som kall, min älskling,

i mitt kärl











Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-16 11:24



Bookmark and Share


  Lady Alassa
när lågor etsar mitt hjärta och något fastnar i mitt blodomlopp
2009-12-16

  stenen/ Yv Ericsson
Skön känsla detta.
2009-11-16

  peter markurth
söt
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP