Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du bara

Om du bara ville

se mig

höra mig

känna mig

 

Så gott det skulle kännas

 

Om du bara ville röra vid mig

tala med mig

krama mig

 

Skulle jag inte känna mig så ensam

 

Om du bara ville hålla om mig

snällt

kärleksfullt

utan baktanke

 

Så lycklig jag skulle ha varit då

 

Om du bara




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-16 12:08



Bookmark and Share


  Quasimodo
Om bara så fanns där då man längtar och önskar, varmt och längtansfullt !!!
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus