Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund, din dröm


Finns här med dig, tusen gånger
Han försökte säga det en gång, men nu låter det högre
högre än någonsin förr

Känner hur hjärtat slår, jag kan bara blunda bort det
Hör hur det surrar, förvånade skrik
Bara ett brev och nu är det höst
Gatan som står tom, vinden är ensam
Flyg iväg på osynliga vingar
långt och nära, vinden för dig vart du vill

Det händer att allt vaknar upp
men nu råder läkning överallt
och förtvivlan

Flyg längre, kanske du hör någon
sittandes på parkbänken bredvid den andra
uttalar orden för första gången
och känner
Känner deras leende munnar
Dånande stumma ord
kanske hur folk tar farväl
av jorden och de första gråten

Det var en dröm, du kan öppna dina ögon nu
Det var en stund på jorden, din dröm
Fler skulle drömma, som du




Fri vers av Gigi
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-16 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi