Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstaterande, II



Alla dessa tal

och

utskällningar

och

anklagelser

och

frågor

och

lovord

och

formuleringar


jag satt samman
den här veckan...


Och


jag skulle hålla
käften om allt
i utbyte
mot att få ha dig
tätt intill
i natt.

Helvete.






Fri vers av Pickadoll-Paschkudnik
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-16 15:22



Bookmark and Share


  Pickadoll-Paschkudnik
Örngottet
rymmer
ingen sömn
i denna allt för långa
avsaknad
av saknad
från en annan
sans.
2009-11-16

  Mr Lindemann VIP
I nattens ångest utbytts
tankar mellan lakanet
och sängöverkastet
men delar av sänkläderna
går hädan
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Pickadoll-Paschkudnik
Pickadoll-Paschkudnik