Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur jag älskar

men våra kroppar är
trots allt vackrast
på fuktiga lakan
och med din hand på mitt bröst
så lever jag
i några timmar till
lite starkare
och den här gången
är jag inte ensam

jag stannar mitt i

utan att veta hur jag ser ut
så är det ändå något om
hur du gillar
när jag svankar

jag kan inte låta bli
och vi talar om
London och
hur jag aldrig har lärt mig
att snorkla

så jag försover mig

för att inte lämna din säng

vi stannar
bland fuktiga lakan och
dina ögon
leker med mitt vänstra lår
jag vågar inte ens nämna
hur lukten av din hud
sätter tänderna i mina läppar

istället kysser jag ditt öra




Fri vers av Agnieszka
Läst 432 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-16 18:14



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Vacker!
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Agnieszka