Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG TRODDE PAPPA SKULLE DÖ

Jag drömde inatt att jag var på en resa
en lång värmande resa i orienten kanska
brundbränd kom jag tillbaka hem.
pappa skulle hämta mig på flygplatsen
och bära mina tunga väskor var det bestämt
när jag kom där satt min far med en vän till han
dom hade med vart ute och rest brunbrända
pappas första ord jag höll på att dö när jag var
ute och sprang mitt hjärta stannade och jag
ramla omkull lyssnandets i all min skräck grips
jag utav panik du måste till läkare nu sa jag
med min största rädsla att pappa verkligen
skulle dö på riktigt . Nu fick hans vän bära
mina tunga väskor




Fri vers av Fånga dagen
Läst 192 gånger
Publicerad 2009-11-16 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen