Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi vill ha allt vi pekar på,utan rollatorer


Slutet kommer sedan

gammal
och grå
askan som
flagnar i
hällen

en epok är
över som
aldrig mer
någonsin kommer
igen

han vinkar tafatt åt
de unga
hungriga
och starka tu

som vinkar tafatt åt
den gamle
mätte
och grå

han sitter och tittar
förstrött
åt det gamla och goda

minns minnena
som igår
suddigt och diffust
som i förrgår

tydligare blir hans
kamp
i mot klockan allt
tydligare nu än
förrut




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-16 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman