Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå utan mål

Hur kan du gå utan mål?
Den frågan kommer för evigt bestå.
Jag har inget svar

Dock har jag förstått
att det är förvånandsvärt lätt att släppa loss
från alla sina kval

Då det är så enkelt att släppa
kan det vara mycket svårare att göra det rätta
då de mest hemska känslor kan ge dig ditt val

Att bara vandra löst
är att gå en väg på ett stenrös
i en natt som håller sig sval

men räds inte
för trots mörka känslor i en kall vinter
kommer natten snart att övergå till dag

Så hur kan man gå utan mål?
vandra genom livet på en vågskål?
kanske för att det är din enda personliga lag.




Bunden vers av Nerak
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-16 22:16



Bookmark and Share


  B-Nita
Att vandra genom ett helt liv utan mål är troligtvis ganska omöjligt. Om man lyckas överleva så lever man nog ändå inte på riktigt. Man behöver mål i livet för att ta sig framåt, för att se en mening med allt och för att lyckas måste man ha en vilja.

Bra skrivet!
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Nerak