Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återseende

Än en gång
stod hus och gator
på rad

och hälsade
min ankomst

i minnet
fanns jag där

redan innan
jag föddes




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-16 22:32



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Känns som ett gott återseende sista stroferna kittlar fantasin till tankar om flera liv......
2009-11-24

  Glensan
Mina tankar flög mot

Anna-Lena Löfgrens
Lyckliga gatan

Vet inte varför dock hihi
2009-11-19

  Fredrik P. VIP
visst är det så
att väskan överlever
resenären..
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington