Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målarfärg

En målare i en stad
försökte sätta färg på
tillvaron

han hade tröttnat
på det gråa

behövde lite nya färger

en röd himmel
som kunde lova någonting


och trots att han var en jävel på att måla
lyckades han aldrig med konsten
att sätta lite färg på tillvaron


dessutom skulle färgen kosta för mycket
för att måla hela staden




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 309 gånger
Publicerad 2009-11-17 01:53



Bookmark and Share


  Pyrén
Jag önskar jag kunde kommentera något vettigt, men jag blev lite tagen och får nog bara fram att jag tycker väldigt mycket den. Verkligen en dikt i mitt tycke.
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér