Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en man jag känner...


Ingen

Han var ingen
i andras ögon

Han var en sån...
en person som
var alltid var vänlig
och hjälpsam.

En man som man
tog för givet...
Han kunde kliva in
i ett rum, men ingen
såg honom.

En man som man
alltid tog för givet
att han skulle ställa
upp.

En man som man
blev lite irriterad
på om han inte gjorde
som man ville. Fast
man inte frågat.

Andra fick frågan
om dom ville... Inte han..
Han skulle finnas till hands.

Det räckte med ett ord
för att bryta...


... då var han
ingen i andras ögon.




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-17 05:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders