Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Centerns ordförande och regeringsrepresentant , Maud Olofsson, slant rejält med tungan vid en intervju imorse (P4:s nyheter).....


Maud Olofsson - Färgblind Miljömarodör ?!

Det var på frågan om Vattenfalls miljöpolicy som sanningen (?), ofrivilligt, kom fram : Reportern: "Men hur kan Du, Maud Olofsson, tala om en GRÖN Energiomställning när Vattenfall medverkar (i Tyskland) till byggandet av ett nytt Kolkraftverk ("SVART energi", ju) ? Maud O.: "Men DET är ju ett alldeles NYTT Kolkraftverk !" Men "SVART Energi" blir det ju ändå , Maud ? Du får nog gå till ögonläkaren ?

---




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-17 09:07



Bookmark and Share


  lycksele
Vi ska inte ha politiker som Maud Olofsson. Hon är så långt ifrån Torbjörn Fälldin som man kan komma. Det måste finnas något mer passande hon kan göra. Som vid något löpande band t. ex.
2009-11-17

  ULJO
Har aldrig förstått mig på Maud Olofsson. Man kan undra hur kan en så inkompetent människa kan ha ett av regeringens viktigaste uppdrag.
2009-11-17

  notsomad
haha..va kul att du skrev om detta..hörde också hennes argument på P1 och förundrades över retoriken..
2009-11-17

  Junitvillingen
Lilla Maud har aldrig imponerat på mig!;-)
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska