Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ENGELSKA FRISKOLAN har skämt ut sig, å det grövsta (hört i ettans Skolfront nu på morgonen) !


Om Friskolorna - Skattepengar betalar Reaktionära "Ordningsregler" !

Nu tillåts rent Reaktionära Skolor verka inom Friskoleområdet ! Har, lokalt, hört talas om Disciplinåtgärder som går över gränsen, inom den Engelska Skolan här i vår kommun ! Bl a ,vid morgonsamlingen, tvingas eleverna ställa sig på rad, uppsträckta, mot väggen i skolkorridoren och om någon elev INTE står ordentligt stilla utan råkar hoppa lite eller röra sig så STRAFFAS de med Kvarsittning, de får INTE tala SVENSKA med lärarna (utom på svensklektionerna, naturligtvis), även då är STRAFFET : Kvarsittning !
Flickorna måste klä sig "heltäckande", de får INTE visa någon naken hud alls, det anses omoraliskt (det sista enligt Skolfront) !
Och DETTA finansieras med Svenska Skattemedel ! Visst finns det MYCKET fel i våra kommunala skolor (har skrivit spaltmil om detta) men DET HÄR är bara för mycket ! Våra kommunala Skolpolitiker ( i respektive Barn-och Utbildningsnämnd eller motsvarande) MÅSTE TA ALLA Friskolor med sådana här tendenser, i "ÖRAT" och TVINGA dem att upphöra med dessa EXTREMA åtgärder ! Annars DRAR man ,givetvis, IN ALLA KOMMUNALA BIDRAG till deras verksamhet !

--




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-17 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska