Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns kärlek



Där du är,
Finns kärlek

Där du är,
får jag frid

Där du är,
är jag



Stilla är mitt sinne

storm i mitt hjärta


Vet att

Jag är din för evigt




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 462 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-17 15:55



Bookmark and Share


  devilsangel
Underbart vackra rader, mjukt och smekfullt.
2010-05-07

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Skönt vackra rader. Som pulsslag. =)
2010-05-05

    eva m h
Vacker!
2010-01-20

  Junitvillingen
Din text är rena njutningen...vackert flätar du samman ord som allihop tillsammans blivit till en skön liten pärla:-))
2009-11-19

  Valdemar Anders
Herr Lindemann: Er Kritik på texterna är banne mej bättre än texterna ni kritserar! De är som poesi i sig själva!
2009-11-17

  Mr Lindemann VIP
Ett hjärtslag ifrån
där pulsen andas in den
andres längtan efter
närhet
där finns minnena av
den kärlek som kräver
hängivenhet
2009-11-17

  Mr Lindemann VIP
Stämningsrik och hoppfull väver du in det som är väsentligt så
i det som utgör det som gör en till två
en text som andas in tvåsamheten i raderna
2009-11-17

  etthjärtaäralltidrött
Mycket vackert, som en dröm :)
2009-11-17

  Line W
Det är vackert det där... den starka kärleken... Jättefint!! Kram
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders