Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek är den bästa medicinen för ett långt och lyckligt liv


Delar av kärleken

I samma ögonblick
kysste jag
dig på pannan
du log,så klart

vi tittade på varandra
mindes den
ljuva sommaren som varit
stunderna
vid havet
bärnstensletandet
vid kanten

alla smultronställena
i samma ögonblick
kysste du
mig på kinden
jag log,så klart

våra armar möttes
du sa
utan dig,min älskling
är världen inte komplett
jag log,så klart

i samma ögonblick
somnade vi in
tätt omslingrade som
ormarna i en het grop
vi log,så klart




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-17 16:50



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Och så klart att jag inte kan annat än le och må gott inom när jag läser din vackra kärleksdikt - länge leve kärleken mellan er två!!:-))
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman