Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För ingenting

Jag har ingenting att vara ledsen för
Egentligen

Men mitt hjärta känns som bly
Mina ögon vill gråta
För ingenting

Jag har vänner
Familj
Människor som kan lyssna
Som älskar

Varför känner jag då såhär?

Har jag rätt att vara ledsen när människor lider
Och jag har allt?

Har jag rätt att känna mig ensam när andra inte har någon
Och jag har alla?


Har jag det?




Fri vers av Leee
Läst 286 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-17 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leee
Leee