Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Distorted memories

When I think of you
your face
your eyes
your smell
I can no longer remember.

And your smile
Did it really light up the room?
make my knees week?


Or is that just my distorted memories,
playing pranks on me?




Fri vers av Leee
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-01 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leee
Leee