Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
randomness


Tappa DET

När man tappar det...

Vad är det egentligen man tappar?



Och viktigast av allt.
Kan man hitta DET igen?




Fri vers av Leee
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-06 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leee
Leee