Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- Hur mår du? - Bra (skit) - Själv då? - Jättebra (dåligt) - Vad bra - Ja


Vill veta

Du frågar
Men undviker noggrant min blick
Jag frågar
Och hoppas att du inte svarar



Om jag, nästa gång vi ses,
Redan imorgon,
Verkligen frågar
Vill veta

Berättar du då?
På riktigt

Och om jag berättar för dig
Lyssnar du då?


På riktigt?




Fri vers av Leee
Läst 385 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-18 01:32



Bookmark and Share


  blaite
Konstigt hur dte kan vara..fan vi säger alltid att det är bra liksom..Ps härlig text..
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Leee
Leee