Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är

Vacker
Charmig, smart, spännande, omtyckt, stark

Allt

”Du är så konstig… På ett bra sätt”

Missförstådd
Döljer det mjuka,
Det sårbara innehållet
Bygger en mur av spänning kring det som ingen vill se

Vet inte
Hur gör man?
Pratar, ler, skrattar, går, springer, svarar

Djupa andetag inne på toaletten
Där ingen ser
Sprickorna i muren

Andas
Andas, andas, andas

Skrattar
Var inte löjlig!
Lögn blir till sanning, och hon skrattar åt sig själv

Hon vet inte hur man gör, men skådespelet
Blir till sanningen
Och hon skrattar




Fri vers av Leee
Läst 339 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-18 16:11



Bookmark and Share


    Char-Lee
Riktigt riktigt bra!
som om dom som känner dig inte känner dig...
2009-11-18

    fras
Jättefin text, känner igen mig mycket
2009-11-18

  Mats Henricson
Bra skrivet, jag kommer att tänka på de Masker som vi alla har:
"Jagärsålycklig-masken" , "jagärbäst-masken" , "JagSKAharoligt-masken","jagballarALDRIGur-masken" o s v . Själv är jag som en öppen bok och det är väl därför mina barn inte pallar med farsan riktigt......
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Leee
Leee