Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om...


Jag går ensam in i ljuset

Tänkte skriva nåt fint, kanske om livet.
Sen erinrade jag mig att livet inte är nåt fint
Då fanns det inget fint att skriva längre




Övriga genrer av Thisisnotashoe
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-18 00:09



Bookmark and Share


  Dover
Gillar verkligen den här. Riktigt bra skrivet :D
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Thisisnotashoe
Thisisnotashoe