Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå mig, förstör nåt, jag överlever.

Iskall.
Inifrån och ut. Utifrån och in.
Sminkar över ojämnheterna,
allt det fula som inte får synas.
Svarta jeans, svarta kängor,
svarta naglar, svarta ögon.
Vill inte längre vara söt.
Vill bara vara iskall.
Iskall och perfekt.
Jag känner ingenting.
Går ut i regnet, musiken i öronen.
Kent, Tillbaka till samtiden.
"Jag ska göra nånting
Jag ska slå er med häpnad
Gå över en gräns
Jag ska bryta mig ut"
Högsta volym, allt utanför försvinner.
Grova kängor, smala jeans.
Mina steg drunknar i basen.
Jag är iskall ända in i själen.
Iskall och svart.
Inifrån och ut. Utifrån och in.
Nästan perfekt.
Jag känner ingenting.




Fri vers (Fri form) av Thisisnotashoe
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-20 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thisisnotashoe
Thisisnotashoe