Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och hur som helst och när som helst och var som helst kan allt ta slut

Orkar inte fokusera blicken. Orkar inte se färger. Svartochvitt vittochsvart. Det måste skalas av vara enkelt. Andas in andas ut. Andas framlänges andas baklänges. Andas upp andas ner. Andas långsamt andas snabbt. Det snurrar. Ansiktet nedåt i kudden. Andas dun andas schamporester. Huvudvärk i benen förkylning i fingrarna. Håller inte ihop faller isär. Vakuumet inuti utanpå. Trasiga glitternaglar trasiga glitterdrömmar. Ger upp kämpar på. Äter mår illa, mår illa äter. Sover blir trött, blir trött sover. Andas långsamt snabbt sakta fort. Universum pulserar roterar innanför utanför. Kapillärerna kontraherar extraherar. Stjärnor föds lever dör. Vågar aldrig hoppas. Andas solljus andas dammpartiklar. Andas snö andas skymning. Orkar inte fokusera blicken. Orkar inte hålla ihop verkligheten. Orkar nästan inte andas mycket lite ofta ibland.




Fri vers av Thisisnotashoe
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-12 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thisisnotashoe
Thisisnotashoe