Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna HEMLIGA grupp av storkapitalister, elitpolitiker och andra höga befattningshavare från hela Europa, har nu, verkligen, börjat bli "varma i kläderna"....


"En av Demokratins Dödgrävare - Bilderbergsgruppen !"

I den engelska tidningen Guardian (17 nov) berättas att denna ANONYMA ELITGRUPP börjat att, helt på egen hand, utse sina EGNA nationella regeringar ! De plockar, helt enkelt, ut de elitpolitiker som , garanterat, går deras ärenden !
Detta oroväckande initiativ kan vara Inledningen på en successiv Nedmontering av den Bräckliga Demokrati som vi, trots allt, har !
MER STRÅLKASTARLJUS MÅSTE sättas på DET HÄR ! Och det är BRÅTTOM ! OM INGET GÖRS kan SKENDEMOKRATIN vara ett FAKTUM inom några år ! Och så Infernaliskt Skickligt Dold så att den blir Omöjlig att avslöja ! Bra gjort av The Guardian att avslöja detta !

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-18 09:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Frimurarna igen.
2009-11-18

  lycksele
sv.wikipedia.org/wiki/Bilderberggruppen

... säger att svenska deltagare bland annat:
Carl Bildt
Mona Sahlin
Fredrik Reinfeldt
Maud Olofsson
Anders Borg
Percy Barnevik
Per G Gyllenhammar
Jacob Wallenberg
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska