Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång i tiden gillade jag att skriva ! Från 2008 =)


Dikt på rim- En drömprocess

Brunbränd av solen simmar jag i poolen.

Ett bentag mer och kanten jag ser

En stege sticker ner i vattnet och jag tar mig upp likt den vigaste tupp

Men tuppar är inte viga, nej inte jag heller, men jag kan ju inte tiga i denna dikt med rim

Rim blir som en drog, men inte som att sniffa lim

Lim är bu och bä i skuggan är det lä.

Där kan man ligga i skydd mot ett flygfä

Plötsligt börjar det blixtra och dundra, är Tor arg nu kan man undra.

Jag tar min handduk och cyklar hem, då har klockan redan slagit fem




Fri vers av Elina Gustavsson
Läst 287 gånger
Publicerad 2011-02-24 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elina Gustavsson