Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer gör man när man sover

Jag drömmer om att få luta min kind mot din.
Att få dra min hand genom ditt hår.
Dra in den fantastiska doft som bara är din.
Gå i din tröja som troligtvis blir lite stor för mig, för jag är kortare och mindre. Känna hur du lyfter mig till en nivå där jag är okrossbar.


Fast det är bara en dröm, och troligtvis kommer den inte bli sann...




Fri vers av Elina Gustavsson
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-27 08:32



Bookmark and Share


    Wewill
sött skrivet, dock ganska klyschigt, men du lyckas hålla den på en bra nivå genom att lägga in det med tröjan och lite kort besriva den. för att sammanfatta så är din text Bra men du borde kanske slänga in några metaforer och tänka igenom om texten skulle passa bättre om du hade en fast versrytm.
2010-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Elina Gustavsson