Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är kär!


Att smälta!

Jag vet hur det är att smälta

Hur kroppsdelar successivt domnar bort

Hur ansiktet hettas upp och färgförvandlas

Hur konstiga meningar kommer ur talcentret som man egentligen inte förstår.

Hur blicken och tankarna bara dras åt ett håll!

Jag har smält helt enkelt!




Fri vers av Elina Gustavsson
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-16 15:20



Bookmark and Share


  Monica Ullmark/Cickan VIP
....annorlunda och härlig kärleksdikt...den gillar jag
2010-01-17

  Aftonvännen
Oj, först tänkte jag
hon har tagit droppar

sen såg jag, att det var frågan om förälskelse
2010-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Elina Gustavsson