Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kom att tänka på... Drygt 16 år sen nu.


Första blicken



Minns...


En rågblond tjej

Nyss kommen till världen


Första blicken föll på mej


Sån liten...

Så stort!


Sån stolt far!






Fri vers av Valdemar Anders
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-18 11:46



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Den där första blicken har jag upplevt så starkt varje gång jag blivit mamma...finns det egentligen NÅGOT som träffar själen så starkt, och med sådan kärlek? FIN text!!
2009-11-19

  peter markurth
snyggt upplägg
2009-11-18

  etthjärtaäralltidrött
Den blicken är oslagbar!
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders