Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till låns


Dessa armar
och händer som blöder
är mina

denna själ
detta hjärta som slår
är mitt

men himlen
skogen och haven
är ej mina

de lånar jag endast
för att läka
mina sår.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-18 11:48



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Så bra skrivet om naturens kraft till helande.
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP