Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din nya

jag har duschat fyra gånger idag
känner mig smutsig utan dig
skrubbar huden ren
som om det skulle få henne
att försvinna





Fri vers av lizanystrom
Läst 382 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-19 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lizanystrom
lizanystrom