Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskar älskar inte

du är den som sårat mig mest

trampat

spottat



du ber om mig

vill ha mig

har saknat någon som gör allt för dig

någon att förolämpa




jag kan inte säga nej

jag vill inte säga nej



vågar inte ens säga




förlåt

jag orkar inte heller




Fri vers av lizanystrom
Läst 377 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-11 12:39



Bookmark and Share


  Havsbris
jag blir tagen
och fast, du kan
väl fånga mig i
dina ord...

Vilken styrka
och makt man
känna genom
dina rader, en
upplevelse som
är på riktig och
jag bara suckar,
och kommer ihåg,
och igen är kärleken
ett svar utan fråga;
smärtan en fråga
utan svar...

BRAVO!!!!!!!!!!
2009-09-24

  blaite
Schysst text..
2009-08-11
  > Nästa text
< Föregående

lizanystrom
lizanystrom