Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag förtjänar inga fina ord

jag har skadat mig själv
på alla sätt

och du och du och du säger att jag är vacker
men fan sluta säger jag då

jag förtjänar inga fina ord
inga glittrande blickar och "gud va söt du är"

för jag har skadat mig själv




på alla sätt




Fri vers av lizanystrom
Läst 421 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-24 21:13



Bookmark and Share


    höstlövet
SÖTNOS! du förtjänar massa bra.. hoppas du mår bra också för den delen. kram
2009-11-25

  TotaltIngenting
Även om du skadat dig själv förtjänar du fina ord. Man kan vara en bra människa ändå. KRAM
2009-09-26

  Havsbris
woowww

straka och djupa
rader, som gör en
att rysa och känna
på något sätt samma
som du...

Älskar ditt sätt att
"berätta" och måla
sanningen eller
tillståndet... Inget
att göra mot ens
vilja även om det
skadar medveten!!

Är tiden som säger
när befrielsen skas
från det overkliga...

BRAVO!!!
2009-09-24

  Philosophum
Jag förstår.
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

lizanystrom
lizanystrom