Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gång för alla

du säger

du finns här

du bryr dig

att du känner


men jag är rädd

att jag ska förlora dig igen



en gång för alla




Fri vers av lizanystrom
Läst 393 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-10 22:59



Bookmark and Share


  Miss Pauline
vacker text!
2009-08-15

  Maria Lauenstein
Visst kan man vara rädd att förlora något världenfullt! Hoppas du ej gör det! FINT!
2009-08-10
  > Nästa text
< Föregående

lizanystrom
lizanystrom