Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är först under sommaren man kan leva ut som människa 100%


Det händer om sommaren

Kanske
är det så att om
sommaren

finns allt vackert
det uppsluppna fantastiska
samt stunderna
man inte inte vill vara utan

kanske
är det så att om
sommaren

samlas alla fjärilarna
samman
och upplever osannolika orgier
på bar backe

det sanslösa sinnliga
alla lättvindliga feromen
förenas i ett kaotiskt kaos
helt utlämnat åt varandras lustar

kanske
är det så att om
sommaren
upplever vi harmonins kittlingar
frustens varma ilningar

kärlekens rysningar
allt flätas samman
till en kollektivt akt
av själslig frosseri




Fri vers av T.R Ekman
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-18 15:14



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Visst vaknar alla sinnen om sommaren, i midnattsljus & vackra solnedgångar, blomsterängars färgprakt & humlors surr...vi behöver ljuset för att "vakna till"...för att leva fullt ut...men höst- och vinter-mörkret kan bjuda på höjdpunkter de med...med enkla små knep kan man skapa underbar stämning;-))
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman