Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enda dag

Bara en enda dag,
då ska bergen glöda
och skratten eka
i solnedgången.

Bara en enda dag,
då ska evighetens portar
öppnas mot sommarhavet,
tårarna bara vara lyckligt
regn
och vi ska alla vara
odödliga.

Bara en enda dag,
jag kunde sälja min själ
för att få äga den.

Men dagarna går,
natt följer på natt.
Orden slungas ut
över vida djup.
Nu kan jag se min älskades
ansikte.
Jag kunde sälja min själ
för att få äga det.

Eva-Lena Rosén
Fisketången




Fri vers av Eva-Lena Rosén
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-18 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva-Lena Rosén